مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستأجر

باسلام. بنده از سال 97واحدی رو بصورت رهن و اجاره گرفتم از 50تومن تا الان که500هزارتومن میدم .هرسالی که خواستم پاشم موجرنذاشت درحال حاضر مالک بنده یک زن وشوهرهستن که 3دنگ 3دنگ مشترک خریداین واحد هستن.این 2نفرازهم جداشدن من تازه فهمیدم وهمسرایشون هم اسفند1400افتاده زندان الان تکلیف بنده باتوجه به اینکه احضاریه فرستادم بابت20درصدی که دولت گفته تمدیدکنم زنش قبول نکرده مرده هم تماس نمیگیره اتمام قرارداد بنده هم 31خردادهست درضمن ازاول این واحد مشکلاتی داشت هرچی گفتم توجهی نکردن.ازپارسال هم کولر ندارم این خانم هم پافشاری می‌کنه که اجاره بگیره ومن گفتم کولر ندارم برای چی اجاره بدم الان شرایط اجاره چی میشه ومن چیکارکنم .آیا قراردادن تموم بشه توجریمه نیوفتم اگه پانشم درضمن فقط سال اول توبنگاه قرادنوشتیم سال های بعدپشت همون قرارداد سنی تمدیدکردیم وپارسال خانومش نیومد بنده با همسرش تمدید کردم لطفا شفاف جوابم رو بدید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت ملک مشاعی است در صورتیکه یکی از مالکین امضا نکرده باشد می تواند نسبت به تخلیه اقدام کند
مصوبه کرونا عملا اجرا نمی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه یکی از مالکین امضا نکرده باشد می تواند نسبت به تخلیه اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اتمام قرارداد اجاره باید تخلیه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم مصوبه ستاد ملی کرونا به مدت یک سال دیگر تمدید شده است