مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین کشاورزی

سلام با عرض خسته نباشید. من یک قطعه زمین کشاورزی به متراژ 500 متر خریداری کردم ک ب من وکالت داده ولب وکالت خودش را ک دیدم عنوان اجاره است ایا میشود وقف اولاد ذکور باشد ک البته خودش گفت وقف اولاد ذکور است ولی مشگلی ندارد انها فروخته اند ایا میشود اطمینان کرد ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شخص وکیل فقط می تواند در حدود اختیارات خود وکالت به دیگری در آن هم در صورت داشتن حق توکیل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد