مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام من یک هفته پیش با یه نفر رابطه مقعدی داشتم برای اولین بار هم بود و خودم حس میکنم تغییری نکرده تا کی قابل تشخیص هست تا کی پزشک قانونی متوجه میشود؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فقط یکبار انجام شده باشد و تکرار نشود بعد از مدتی قابل تشخیص نیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این امر فنی ومرجع ان پزشکی قانونی استودر تخصص وکیل نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صلاحیت مانعی باشد حتماً با پزشک زنان مشاوره نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با پزشک متخصص مشاوره نمایید اگر تکرار نگردد پس از مرور زمان قابل تشخیص نخواهد بود

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام قابل تشخیص است . در خصوص زمان دقیق می بایست از پزشکان سوال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همکنون قابل تشخیص است و بسیار خطرناک برای جسم