مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار حسینیه

با سلام. طی 10سال پیش یک واحد مسکونی را در حسینیه به خانواده ای اجاره دادیم. منتهی توافق کردیم به جای اجاره نامبرده در امور نظافت و نگهداری انجام وظیفه نماید.حال اقدام به شکایت بابت بیمه و سنوات کرده است.آیا نامبرده از این لحاظ دارای حق است؟ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تصمیم با اداره کار می باشد، که اگر مشمول قانون کار باشد می توانید حق و حقوق خود را طبق قانون کار مطالبه کند.

یک وکیل :

با سلام
متاسفانه در اکثر مواقع حکم به نفع چنین افرادی صادر میگردد در عین حال مدارک و مستدات خود را به اداره کار ارئه دهید تصمیم گیری با اداره کار است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب از شما می توانید تمام حقوق خود را مطالبه کنیم سرایداران عزیز هم تمام مواردی که در قانون کار آمده برای آنان نیز لحاظ خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اداره کار در این مورد نظر خواهد داد شما مدارک و شواهد خود را ارایه دهید