مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست دریافت خسارت

سلام ،خدمت وکلا گرامی
لطفا راهنمایی فرمایید چطور میتوانم خسارت خودرو ای که خریدم از فروشنده که سالم نشان داد ولی در زمان تحویل خودرو در حد اسقاط بود به من تحویل داد
ممنون میشم راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید خسارت خود را دریافت کنید.

یک وکیل :

با سلام نیاز به توضیحات بیشر است ولی در همین حد چنانچه ثابت نمایید توافق بر مبنای خرید خودرو سالم بوده و بعد خودرو معیوب و اسقاطی تحویل شده امکان مطالبه خسارت با اثبات تقصیر فروشنده وجود دارد.

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
ابتدا باید دادخواست تامین دلیل بدهید چناچه کارشناس ادعای شما را تایید کرد به استناد همان نظر کارشناسی میتوانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مسئله شما از ابعاد مختلف نیاز به گفتگو و بررسی دارد در صورت تمایل تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر درمبایعه نامه کافه خیارات را ساقط نکرده باشید بعداز اطلاع از عیب فورا بایدباستنادخیارعیب از فروشنده باارسال اظهارنامه مطالبه خسارت کنید وبعد دعوای حقوقی مطالبه خسارت باجلب نظرکارشناس اقامه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بر مبنای سالم و بدون عیب بودن خودرو آن را خریداری نمودید باید تامین دلیل نموده و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید