مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اجاره بها

باسلام
احتراما ششدانگ سرقفلی یکباب مغازه در سال 86 در دفترخانه انتقال شد و مالک بعد از گذشت چند سال در شورای حل اختلاف درخواست تعدیل اجاره بها با نظرکارشناسی مطرح نمود شورا رای بنفع مالک بر اساس قانون موجرو مستاجر سال 56 استناد نمودند ،لذا با توجه به ماده یک قانون موجر و مستاجر سال 76 که اشاره دارد از تاریخ تصویب این قانون تمامی اجا ره های بعد از این قانون بر اساس قانون سال 76 باید اقدام شود ممنون میشم پاسخ دهید. سپاس.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در مهلت قانونی به رای صادره اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرارداد اجاره بعد از سال 76 تنظیم شده مشمول قانون 76 است مگر اینکه طرفین با توافق قانون 56 را پذیرفته باشند