مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رشوه

با عرض سلام همسر من را از سرکاربا بقیه همکاراشون بردن اطلاعات و بعد از چند روز گفتن به اتهام رشوه بردن زندان ولی اصلا رشوه نگرفته و چون کارگر اون منطقه بوده تمام پرسنل از جمله شهردار و کارمندهای زیر ربط را با هم بردن و اختلاس گران همون شهردار اینا بودن ولی به همه اتهام رشوه زدن باید چیکار کرد چه حکمی براشون میدن یا اینکه به خاطر ثابت نشدن جرم نگهشون داشتن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات آنها و مدارک ارائه شده اظهارنظر خواهد کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هرحال اصلح است از کمک یک وکیل مجرب بهره مند شوید