مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام امروز ابلاغیه الکترونیکی در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت یعنی چی؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به سایت عدل ایران مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری کنید یا خودتان به سایت عدل ایران مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام یعنی یک ابلاغی برای شما ارسال شده به کارتابل خود مراجعه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق مرجع قضایی ابلاغیه ای برای شما ارسال شده از طریق سامانه ثنا ملاحظه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وارد سامانه ابلاغ شوید و ابلاغیه را مشاهده کنید.

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

نگران نباشید از طریق سامانه عدل ایران یا مراجعه به دفتر خدمات قضایی ابلاغ را دریافت کنید