مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پیامک ابلاغیه

سلام وقت بخیر
امروز یک پیامک دریافت کردم مبنی بر (وقت رسیدگی صادره از شعبه 3 بازپرسی ناحیه 28 تهران در پرونده شماره 0000برای شما ارسال شد) نمیدونم چی هست و برای چی ارسال شده لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام با مراجعه به سامانه ابلاغ میتوانید ابلاغیه مورد نظر را دریافت کنید ولی دادسرای ناحیه 28 ویژه کارکنان دولت است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر ابلاغ باشید

حضوری پيگير ماجرا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثنا دارید از طریق سامانه عدل ایران چک کنید و یا حضورا مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای شما احضاریه امده وشکایت شده است که باید در موعد مقرر حاضر شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق عدل ایران وارد سایت شید و رویت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وارد سامانه ثنا شوید و ابلاغیه را مشاهده کنید.
اگر خودتان نمی توانید به کافی نت مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تنها راهی که شما دارید باید به دفتر الکترونیک قضایی مراجعه کنید و از آنجا ابلاغیه خود را پرینت بگیرید ما در اینجا دسترسی به سامانه شما نداریم