مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت روستایی

با سلام
بنده اواخر سال 1400 اقدم به دریافت مجوز ساخت روستایی نمودم و اواخر فروردین ماه مراحل اداری را تکمیل کردم ، در تاریخ 6 اردیبهشت 1401 مجوز ساخت صادر شده ولی توسط دهیاری امضا و تحویل داده نشده ، متاسفانه به دلیل این که مغازه دار هستم و صاحب ملک قبلی تا آخر اردیبهشت زمان برای تخلیه داده مجبور به ساخت شدم
در حال حاضر پس از مراجعه به دهیاری گفته شده شما قبل از مجوز اقدام به ساخت و تخلف کردید در حالی که دهیاری در پیگیری های متعدد مجوز بنده را تحویل نداده است .
لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال ساخت و ساز شما غیر مجاز بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا جریمه سنگینی از شما میگیرنذ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به هر حال ساخت و ساز شما غیر مجاز بوده است