مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو اقساطی سند رهنی

سلام چنتا آگهی دیدم درمورد خرید خودرو اقساط بدون ضامن فقط با چک 3درصد یا سفته 3.5 درصد که سند خودرو در رهن شخص یا بنگاه فروشنده می‌ماند تا اقساط تموم بشه آیا میشه به این صورت معامله انجام داد و بدون دردسر سند خودرو آزاد بشه یا اینکه اینگونه آگهی ها کلاهبرداری هست. ممنون میشم جواب‌ بدین با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید بررسی کنید در ضمن توان خود را هم در بازپرداخت حتمی ان بررسی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر احتمالی هست باید خیلی دقت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است کلاهبرداری باشد بهتر است قولنامه عادی تنظیم و در دفتر خانه سند وکالت فروش و تعویض پلاک از فروشنده بگیرید