مشاوره حقوقی رایگان - زن ناشزه و فریب در ازدواج

با سلام
بنده با یه خانمی که 6سال از خودم بزرگتره ازدواج کردم
حدود 2سال و نیمه که رفتیم خونه خودمون
از همون اوایل زندگی مشترک
ایشون بیماری فیبروم رحم و ضخامت دیواره رحم داشتن و مدام در حال خونریزی بودن و نمیتونستن وظایف زناشویی خودشون و انجام بدن و اصطلاحا ناشزه خاص و عام هستن

و از طرفی واسه حرفهای من هیچ ارزشی قائل نبودن ، مثلا گفتم دوست ندارم با خواهرات رفت و امد کنی و حرف بزنی
چون خواهراش مشکل اخلاقی و جنسی دارن
ولی ایشون اینکارو کردن
و مسئله بعد اینکه
بعد از ازدواج فهمیدم خونوادشون مشکل شناسنامه و ثبت احوال دارن
و کل خونواده و عمه ها و عمو و....
شناسنامه هاشون باطل شدن و ثبت احوال ازشون شکایت کرده که افغانی هستن و مدرک غیر قانونی درست کردن
و پدرش و عمو و عمه هاش با اینکه بازنشسته ارگان دولتی هستن سالهاست حساباشون مسدوده و حقوقشون قطع شده و میخان از طریق مادر ایرانی شناسنامه بگیرن
و از طرفی میترسم اگه ما بچه دار بشیم با این وضعیت شناسنامه ها واسه اینده بچه و شغلش و مدارکش مشکل پیش بیاد، اصلا بهش شناسنامه میدن؟؟؟؟
و من کلا داراییم یه ماشین وانت باره که باهاش کار میکنم و خرجمو اجاره خونه و قسطهامو همرو با کار با وانت میدم و تو اسنپ هم هستم
ایا مهریه بهش تعلق میگیره بخاطر فریب در ازدواج ؟؟میتونن حکم توقیف ماشینمو بگیرن؟
ممنون میشم جواب بدین.
یاعلی

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله مهريه تعلق ميگيرد
و در مورد عدم تمكين هم نياز به برررسي دقيق موضوع وجود دارد