مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بخاطر شرط بندی اینترنتی

باسلام من دیگه بریدم پیر شدم حسابم هنوز باز نشده . یک ساله حسابم بسته شده توسط دادستانی کل کشور.رفتم دادستانی تهران همه کارامو انجام دادم تعهد دادم بعد پروندمو دادن دادگاه شهرمان جریمه اومد شش ملیون بخاطر اینکه پول نداشتم تبدیل به شلاق کردن .شلاقو هم زدن بعدش اجرای احکام گفت پرونده مختومه شد حسابش باز شود.از روش دوماه گذشته حسابم همچنان بسته است .زنگ زدم دادستانی تهران اونا هم الان میگن باید هرچی تو شرط بندی برنده شدی بریز حساب دادگاه تا حسابت باز بشه منم بجز باخت هیچی برنده نشدم .به امام حسین دیگه بریدم .حسابه یارانه حساب معیشتیم بود من الان به خدا هزار تومن هم ندارم .با این گرانی من چه خاکی برسر کنم. راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع را از طریق دادستانی مجدد مطرح و پیگیری نمایید

یک وکیل :

با سلام از طریق دادستانی بصورت مکتوب پیگیری نمایید و پاسخ مکتوب بخواهید پس از پاسخ مکتوب متوجه روال کار خواهید شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادستانی موضوع را پیگیری کنید