مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن نفقه فرزند

سلام من چند ماهه که از همسرم طلاق گرفتم،مهریه ایی که باید پرداخت کنم 6 ماه یک سکه و ماهی سیصد هزار تمن نفقه پسرمو باید بدم حالا من توان پرداخت ندارم با اینکه کارمندم ولی یه کارمند ساده با ماهی پنج تمن که تمام حقوقم واسه قسط میره نهایت یه تمن ازش بمونه برای خرج زندگی میرم اسنپ یا کار ازاد میکنم الان دوماه کلا نفقه پسرم رو پرداخت نکردم خانومم حسابامو مسدود کرده بدون اینکه ابلاغیه ایی بیاد یا چیزی که منو مطلع کنن و طبقه گفته خودش حکم جلبمو گرفته و دو یا سه ماه دیگه هم قسط اول مهریش میاد خواهش میکنم بگین چیکار کنم خسته شدم از زندگی بعدش دفتر دار قاضیه از فامیلاشونو واسه همین بدون اطلاع به من حسابمو بستن لطفا یه راهی جلوم بزارید بخدا الان توان پرداخت 600 هزار تمنم ندارم؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نفقه فرزندت که واجب است مگر اینکه حضانتش را خودت بگیری، برای مهریه در خواست تعدیل بده.