مشاوره حقوقی رایگان - مبنای محاسبه اجرت المثل

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت وکلای بزرگوار و محترم سایت دادراه
بنده یک ساختمانی را در سال 99 خریداری نمودم که در اجاره شهرداری برای امور اداری بوده که در قرارداد هم ذکر شده برای امور اداری وآخرین اجار هم توسط فروشنده تنظیم شده بود که تا پایان سال 99 میباشد بعد از پایان اجاره یعنی از ابتدا سال 1400 تا الان شهرداری بدون هیچگونه قراردادی ملک را در تصرف دارد ،بنده اکنون میخواهم دادخواست اجرت المثل بدهم میخواست بدانم محاسبه اجرت المثل براساس قیمت کارشناسی الان ملک میباشد یا بر اساس مصوبه دولت در مورد میزان افزایش اجاره بهاء که برای شهرستانها را سالانه 15٪ مقرر نموده
قابل ذکر است که اجاره کارشناسی شده توسط کارشناس رسمی دادگستری برای سال 1401 حدود 4 برابر مبلغ اجاره بها در قرارداد فی ما بین فروشنده و شهرداری میباشد ضمناً سند رسمی هم در سال 99 بنام اینجانب منتقل شده،
خواهشمندم که پاسخ سوالم را همیجا ارائه فرمایید
با سپاس بی پایان

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام براساس قیمت کارشناسی الآن ملک محاسبه خواهد شد