مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حق آبه

با سلام و عرض احترام
اینجانب در سال 98 زمینی 1000 متری بدون سند با کاربری باغ و باغچه با تعداد تقریبی 80 اصله درخت را بصورت مبایعه نامه خریده ام ، که در خصوص موضوع آب در بخش توضیحات مبایعه نامه به قرار ذیل مطرح شده است:
... تا پایان سال آبی فروشنده متعهد می گردد این مقدار متراژ فروخته شده را آبیاری نماید همچنین هر امکاناتی که از قبیل برق و آب برای کل ملک ( 6000 متری تفکیک شده) آورده شود با اخذ هزینه های احتمالی به این قطعه فروخته شده هم شامل می گردد ملک فوق چهار دیواری می باشد ....
با توجه به عدم اطلاع اینجانب در خصوص موضوع حق آبه باغچه و از طرفی موضوع ممنوعیت فروش و نقل و انتقال اراضی کشاورزی بدون حق آبه، آیا امکان پیگیری حقوقی برای دریافت حق آبه وجود دارد؟
لازم به توضیح است در طی دو سال اخیر با اصرار مالک قبلی برای حفظ باغچه و با پرداخت هزینه از سوی اینجانب برای نگهداری و آبیاری به وی، فضای باغچه حفظ شده است.
همچنین زمین اصلی دارای متراژ 28300 متر و دارای سهمیه آب شراکتی 9 ساعت از موتور آب روستا می باشد.
با تشکراز رهنمایی شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

افراز اراضی کشاورزی به قطعات کوچک بدون اجازه سازمان جهاد کشاورزی و اداره ثبت ممنوع است