مشاوره حقوقی رایگان - شرایط طلاق بعد از اثبات خیانت زن

سلام اگر خیانت زن را ثابت کنم، شرایط طلاق و حق فرزند به چه صورت است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خیانت ثابت شود می توانید حکم سلب حضانت بگیرید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هیچ تاثیری نداردروی طلاق ندارد اما می توانید به همین دلیل سلب حضانت نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق ربطی به این مسایل ندارد
شما می توانید چنانچه تمایل به ادامه زندگی با همسرتان را ندارد از دادگاه درخواست طلاق کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در خصوص طلاق باید حقوق مالی در هرصورت پرداخت شود و در خصوص حضانت هم تشخیص مصلحت فرزند با دادگاه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ارتباطی به یکدیگر ندارند اما می تواند تحت شرایطی بابت حضانت یا سایر موارد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شرایط طلاق ارتباطی با خیانت زوج ندارد و هردو موضوع جداگانه هستند.
حضانت صرفا با اثبات موضوعات سلب حضانت امکان دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام در صورت اثبات مجازات خواهد شد و موارد دیگه مجزا هستند ضمن اینکه با طلاق دادن حضانت فرزند تا هفت سال با مادر هست مگر بلحاظ اثبات موضوع بخاطر نداشتن صلاحیت اخلاقی سلب حضانت نمایید