مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ...وقت بخیر
من 14 ساله ازدواج کردم و یه پسر 12 ساله دارم.متاسفانه متوجه شدم همسرم مدت 8ساله که با یه خانم رابطه نزدیک و جنسی داره .الان میخوایم توافقی طلاق بگیریم.مهریه من 5114 سکه ست.ایشون نظامی هستن و حقوقشون زیاد نیست.البته شغل دوم دارن و گردش مالیشون معلومه.یه زمین قولنامه ای هم دارن.آیا من میتونم اون زمین رو بعنوان مهریه مطالبه کنم؟ تمام مهریه من تقسیط میشه؟ و با توجه به اینکه من شاغلم و در این مدت تمام حقوقم برای زندگی مشرکمون هزینه شده...آیا میتونم تقاضای دریافت خسارت کنم؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد هر مالي كه داشته باشد را بعنوان مهريه توقيف كنيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

من به شما پیشنهاد می کنم حتماً با یک وکیل صحبت نمایید چرا که اگر طلاق از جانب به مرد مطرح شود یک مزیت هایی برای شما دارد و اگر توافقی باشد به یک صورتی و اگر از طرف شما باشد به صورت های دیگران   پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..