مشاوره حقوقی رایگان - لواط دانش اموزان

سلام من 19 سالمه وقتی دوران راهنمایی 13 سالم بود،با دوست خودم خودم توی کلاس رابطه جنسی داشتم تاحالا هم کسی نمیدونه چیکار کنم نقش مفعول داشتم میشه شکایت کرد ازش یا ازمدیر اخه به کسی هم بگم باور نمیکنه میگن همچین چیزی بعیده توی مدرسه اتفاق بیوفته به جون عریرم ترینم حقیقتو میگم توی کلاس بغلشم دفترمدیرومعاون بود که رابطه انجام دادیم. اگه نمیشه شکاااااایت کرد بادوستم طرف رو گول بزنیم ببریم باغ انتقام بگیرم ازش،،تورا خدا راهنمایی کنید.ازراه قانونی چیکار میشه کرد؟؟؟ البته اینم بگم تاجایی که یادم میادفشارزیاد اورد دخول نشد.هرچقدرهم فشار اوردداخل نرفت التش. خودمم باورم نمیشه چنین کاری کردم لواط مدیر با دانش اموز شنیده بودم ولی لواط دانش اموز با دانش اموزنشنیده بودم فک کنم من ودوستم برای اولین بار توی ایران لواط را در مدرسه اونم چه مدرسه ای غیر دولتی و ...درست کلاس بغل دفتر مدیر بود

پاسخ ها :

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

سلام به سوال شما اینجا نمیشه چون‌ چند تا سوال از سوال شما دوباره پیش میاد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به یک روانشناس مجرب مراجعه و مشاوره بگیرید حتما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دخول انجام نشه لواط محسوب نمی شود .
از طرفی این موضوع هیچ ارتباطی به مدیر مدرسه ندارد.
توجه داشته باشید شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت و قابل اثبات نیست و بدتر باعث آبروریزی برای خود شما خواهد بود.
بهتر است جهت حل مشکل روحی و روانی خود به روانشناس مراجعه کنید.