مشاوره حقوقی رایگان - نحوه به اجرا گذاردن واحد آپارتمانی ضمانت چگونه است؟

شخصی برای ضمانت پرداخت مبلغی (حدود یک میلیارد تومان) یک آپارتمان در حال ساخت را بعنوان ضمانت در تعهدنامه ای معرفی می کند. اما بدون توجه به تعهد، واحد آپارتمانی مذکور را می فروشد و از پرداخت آن مبلغ هم با دلایل فراوان امتناع می کند، اکنون در دادگاه محکوم به پرداخت شده، اما متوجه شدیم این شخص از کشور خارج شده . آیا در شرایط کنونی باید دادخواست ابطال فروش واحد ضمانت را به دادگاه ارائه بدهیم یا دادگاه به صرف ضمانت بودن، آن واحد را در اجرای احکام به مزایده می گذارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال بدهید ولی چون قرارداد بیع یا رهن با شما تنظیم نکرده ممکن است که دادگاه دادخواست ابطال را نپذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شما نمی توان به صورت موردی پاسخ داد چرا که باید مدارک و دلایل شما بررسی شود