مشاوره حقوقی رایگان - خروج از مدیر عاملی شرکت

سلام من مدیر عامل یک شرکت با مسئولیت محدود هستم و خارج از شرکا و هیات مدیره. می‌خواهم استعفا بدهم ولی قبول نمی‌کنند چطور و از چه مسیری میتوانم از این عنوان نجات یابم.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا مدرک تحصیلی خود را برای رتبه بندی به شرکت دادهاید و محتملا باید منتظر تهدیدات و اسیب های بعدی باشید اگر اینطور است باید وضعیت شما و اسناد مربوطه شرکتی بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارسال اظهارنامه رسمی استعفای خود و خروج خود از شرکت را رسماً اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه استعفای خود را اعلام کنید و از طریق ثبت شرکتها نیز می توانید پیگیری کنید.