مشاوره حقوقی رایگان - تعهد خدمت وزارت بهداشت

با سلام و تشکر
من با سهمیه مناطق محروم دریک رشته تخصصی در سال87 قبول شدم و مدت 8 سال تعهداتم را براساس تعهدنامه محضری اخذشده، طی نمودم اما وقتی برای دریافت مدرک به وزارتخانه مراجعه نمودم گفتند مدت تعهدات 10 سال می باشد و تعهد محضری اخذشده از شما اشتباه بوده است.ایا برای تعیین مدت تعهدات به تعهد محضری استناد میشود یا به قانون تعهدات مناطق محروم...ایا با استفاده از تعهد محضری که توسط خود وزارتخانه اخذ شده میتوانم شکایت کنم و مدرکم را آزاد نمایم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است