مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه ماشین

باسلام. ما دیروز ساعت 12 شب یدونه ماشین فروختیم نگاه کردند پسندیدند 10 میلیون بیعانه دادن گفتن عصر میاییم ماشینو میبریم دیروز نیومدن امروز ظهر اومدن گفتن ما ماشین رو نمی خواهیم ماشینم پارکینگ منتقل کرده بودیم یدونه هم تو کاغذ نوشتیم بدون قولنامه رسمی ما 10 میلیون بابت بیعانه گرفتیم ماهم گفتیم ماشین رو ببرین اونا هم نبردن رفتن شکایت کردن ایا میتونند جوابی بگیرند یا نه
تو کاغذ هم از بابت ماشین هیچی درج نشده فقط بیعانه درج شده

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با شهود می‌توان معامله را اثبات کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نتوانید معامله را ثابت کنید باید ده تومن را استرداد کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بیعانه اگر اثبات نشود مبلغ باید مسترد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با شهود می‌توان معامله را اثبات کرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت عدم اثبات ده تومان باید استرداد شود