مشاوره حقوقی رایگان - پرینت گرفتن از شماره خانومم

سلام. چطور و چیکا باید کرد که از شماره خانومم که جدا شدیم به تازگی ها پرینت بگیرم. و اینکه اگه از وقت 20روزه مهلت اعتراض بگذره و اینک بخواهیتم اعتراص بزنیم آیا میشه و چجوری؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعتراض در وقت مقرر اگر تمام شد نمیشود مگر طبق قانون عذر موجهی داشته باشید پرینت از خط ایشان خیر نمیشود مگر با دستور مقام قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض خارج از مهلت باید عذر موجه داشته باشید.
اگر جدا شده اید نمی توانید پرینت بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شکایتی تبت کنید تا در صورت نیاز قاضی دستور به اخذ پرینت کند