مشاوره حقوقی رایگان - سرقت سند مالکیت به همراه کارت ملی و شناسنامه

باسلام وعرض ادب واحترام...سند تک برگ یک ساختمان وکارت ملی وشناسنامه ام را داخل ماشین جا گذاشتم صبح که رفتم سراغ مدارک دیدم قفل ماشین رو شکستن ومدارک رو بردن .بلافاصله به 110اطلاع دادم وپی گیر هستم حالا نگرانم ایا سارق میتواند دردسری برایم درست کند یا سند را گرو چیزی بگذارد خلاصه سوء استفاده ای میتواند بکند که به من ضرری برساند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون امضا مالک نمی تواند کاری انجام دهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به مدارک اعلام مفقودی نمایید