مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن گلدان در بالکن شخصی

سلام،
من در بالکن آپارتمانم که مالکش هستم و بالکن در سند واحد لحاظ شده تعدادی گلدان گذاشته‌م. گلدان‌ها در جاشون محکم هستن. همسایه‌ها به بهانه‌ی زشت شدن نما و اینکه چون بقیه‌ی واحدها گلدان ندارند من هم نباید داشته باشم، خواستار برداشتن‌شون هستند. از نظر قانونی حق با چه کسی است؟
با سپاس.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام مشکلی برای استفاده از گلدان در قسمت اختصاصی شما وجود ندارد.