مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه هزینه ایاب و ذهاب برای تعمیر خودرو

عرض سلام ، جهت برآورد هزینه خسارت ماشین ، به کارشناس دادگستری ارجاع شده و کارشناس دادگستری مدت تعمیروسیله نقلیه رو 2 ماه منظور داشته وبرای هر روز مبلغ 60 هزار تومان جهت هزینه ایاب وذهاب درشهری کوچک از شهرهای خوزستان در نظر گرفته آیا این کار جنبه قانونی دارد، آیا می توان گفت که اینکار غیر کارشناسی است

پاسخ ها :

محاسبه هزینه ایاب و ذهاب برای تعمیر خودرو