مشاوره حقوقی رایگان - نزاع منجر به شکستگی سر و اعاده حیثیت

باسلام
یکی از همسایه های ما با ما درگیر شده که بر اثر اون سر برادرمن در این ماجرا شکست و منجر به خون ریزی شدو خودش و دختراش به خانواده ما نسبت های ناروا دادن
ما هم ازشون شکایت کردیم
باتوجه به اینکه استشهاد محلی جمع کردیم و همسایه ها هم همه شاهد این ماجرا بودن لطفا راهنمایی کنید که ما میتونیم از خودش و دختراش اعاده حیثیت کنیم و حبس براش ایجادمیشه یا نه
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شهادت در این جور جرایم دلیل محکمی میباشد و مجازات می تواند حبس یا میتواند شلاق یا میتواند جزای نقدی در بر داشته باشد نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو است چرا که باید بگویید که چه کلماتی به کار برده شده است و آیا شما نیز حمله و جراحاتی وارد نموده اید یا خیر و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه در هر صورت محکوم میشه مجازات حبس بستگی به شرایطی و نظر قاضی دارد