مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام
وکیلی چند روز قبل از امضاء قرارداد از بنده 7.5 میلیون دریافت کردند نصف پول توافقی بعلت معطلی و گذشت چند روز و عدم ارائه دادخواست بنده گفتم دیگه نمی خوام وکیل بنده باشین هنوز قراردای را امضاء نکرده بودم بعد از گذشت یک هفته ازطریق الکترونیکی قرارداد وکالت و در حین ماموریت اداری خود امضاء کردم بدون اینکه بتونم مطالعه کنم به ایشان از طریق پیامک هم خبر دادم که نمی خوام دادخواستی ارائه بشه الان به ایشان اعلام کردم از شکایت منصرف شده ام و (یک جلسه هم با ایشان مشاوره حضوری داشته ام) مبلغ واریزی و برام برگردونید ایشان اعلام می کنن طبق قرارداد غیر قابل عودته
آیا این انصافه
هیچ کار خاصی هم که نکردند دادخواستی هم به دادگاه ارائه نشده و ..
من چکار می تونم بکنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد داردشرایط قرارداد را مطالعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست ثبت شده باشد قابل برگشت نیست.