مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت غیر عمد قتل مسلمان و رابطه نامشروع غیر زنا

باسلام‌. من مدتی بود با دوست دوران مدرسه رفاقت میکردم در واقع طرح رفاقت طی نقشه حساب شده از طرف ایشان بود. نزدیک به 1سال بود که خیلی خیلی صمیمی شده بودیم هرگونه هزینه و هر که این دو نفر داشتن بر عهده من بود زیرا دوست من میگفت بیکارم ماشینم تصادف کرد که میگفت پول در بیارم من مدتی خانمش رفتار صادقانه منو دید یک شب به من گفت حواست باشه نقشه کشی دهم با گفتن این جمله من حواسم را جمع کرده و این دو جنوب است میگردم که حتی یک بار شوهرش گفته بود چرا همش هرچی میشه به ا میدونستم میری خلاصه اینا تورو اذیت میکنن و مسافرت میرن رامسر اینجا شاعر از من درخواست پول میکنه و من نمیدم مبلغ ده میلیون تومان به بهانه اینکه خانمش پول لازم دارم من تو دلم همیشه خوبی کردم ولی این بار چون خانم گفته بود نکردم و نقشه را باز کرد و مدام زنگ میزد و کشتن و بزنم نفر می کنیم تا اینکه این دو دعواشون میشه خانم ش.س و خانومش طبق عادت گذشته و اعتیاد به قرص آرامبخش حالت فوق العاده نئشه داشته بود و تذکر داده بودم .ولی متاسفانه فرداش دوباره همین حالت بود و تازه قرص گویا بیشتر خورد چون تلفنی درگیر شدن و بنده میرم میبینمش و بعد مدتی چندساعته من میرسونمش خونه مادرش .ولی صبح به من میگن اور دوز کرده فوت شده.5ساعت بعد شاید 4ساعت بعد رسوندن من .میمیره.حالا فقط شوهرش رفته شکایت کرده که من کشتم درصورتی که اونمشب فقط من بودم و خانمش و و من نه چیزی دادم و نه چیز خریدم حالش خودش بد بود مقداری اش بد بود و بالا بود حتی گفتم قرصارو بده میگفت شوهرم همش میگه ظرفیتم بالاست چیزیم نمیشه
حالا هم تهدید میکنه هم شکایت کرده هم قمه کشیده روم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید علیه آنان با ارایه مدارک مسجل شکایت کنید تحت عنوان تهدید و قمه مشی و قدرت نمایی با چاقو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید