مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک

با سلام
ما در یک آپارتمان جنوبی 3 طبقه زندگی می‌کنیم. واحد سوم متعلق به بنده و دو واحد پایین به شخص دیگری تعلق دارد. مشکل ما واحد اول هست که در سند این واحد عنوان شده همراه با پارکینگ یعنی طبقه اول شامل دو قسمت شده اول پارکینگ، قسمت پشت پارکینگ مسکونی و پشت اون هم حیاط مشاع میباشد که از چندین سال پیش این مالک پارکینگ رو تبدیل به آرایشگاه کردند و واقعا با مزاحمت های وقت و بیوقتشون آسایش رو از ما سلب کردن. از طرفی هم حیاط مشاع رو داخلش دیوار کشی کردند و سه اطاق به عنوان خواب، دستشویی و انبار درآوردند و اجاره دادند چندین و چند ساله. الان من میخوام ماشینم رو جلوی خونه پارک کنم اجازه نمیدن و هر روز تو کوچه داد و بیراه و فحاشی میکنن و تهدید میکنن که حق ندارم ماشینم رو جلوی آرایشگاه پارک کنم. بهونشون هم اینه اینجا پارکینگه درحالی که آرایشگاهه و محل تردد خوردو نیست. آب ساختمون مشترکه که وقتی میاد آرایشگاه رو یک سهم حساب میکنه درحالی که اونجا تجاریه و هزینه آبش طبیعتا بیشتر باید باشه. بابت حیاط هم اجازه نمیده ما رفت و آمدی توش داشته باشیم و میگه ملک خصوصیه. از طرفی هم آورده تو آرایشگاه کولر گازی نصب کرده و نمای ساختمان رو بهم زده. البته لازم به ذکر هست بگم که برای آرایشگاه تابلویی نداره و پرده داره هروقت برای نوشتن کونتور آب یا برق یا گاز میان برمی‌داره و بعد رفتن مامور دوبار میندازه. میشه راهنماییم کنید من چطور میتونم از ایشون شکایت کنم؟ خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام شکایت به عناوین مختلف، تغییر کاربری غیرمجاز، مزاحمت و سلب آسایش اهالی ساختمان، ممانعت و مزاحمت از حق به جهت جلوگیری از رفت و آمد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر آرایشگاه رو بدون مجوز و تغییر کاربری و بدون رضایت مالکان ساختند از طریق شهرداری شکایت کنید.غیر از آن هم به عنوان مزاحمت ملکی با تامین دلبل و شهادت شهود از طریق دفتر خدما قضایی شکایت خود را مطرح کنید