مشاوره حقوقی رایگان - انجام فعالیت بدون امضا و رضایت شریک

باسلام
بنده به همراه شریکم یک ماشین رو به صورت سه دنگ سه دنگ خریدیم ولی شریکم به جای امضا و انجام قرار داد ها با من با پدرم قرارداد بسته است و گویی اصلا من رو به رسمیت نمی‌شناسد در صورتی که بنده صاحب سه دنگ ماشین هستم
بنده با قراردادهایی که پدر نوشته بود مشکلی نداشتم چون نکات عادی ذکر شده بود مثل شریک بودن در سود و زیان و بنده از قرار داد هایی که نوشته میشد با خبر بودم
ولی اخیرا متوجه شدم که به تازگی قراردادی بسته شده که بنده اطلاع نداشتم و مخالف آن قرار داد هستم و پدرم آن را امضا کرده است ( در رابطه با این که اون میخواس ماشین رو ارزون بفروشه و من موافقت نکرده بودم و اون با پدرم قرار داد بست کم اگه تا یه ماه دیگه مشتری پیدا نکنم باید خسارت بدم در صورتی که چون حساب کتاب هامون معلوم نبود بنده گفتم باید اول حساب کتاب مشخص بشه بعد ماشین بفروشیم )
شریکم طی اظهارنامه ای از شرایط سو استفاده کرد و بنده بلافاصله در پاسخ به اظهارنامه او اظهار کردم که از این قرار داد اطلاعی ندارم
اکنون از طریق ان قرار داد از بنده شکایت کرده که باید خسارت بدم ( که من اصلا خبر هم نداشتم و در اظهار نامه هم گفتم خبر ندارم)
الان تکلیف من چیه
میتونم از سه قراردادی که پدرم نوشته است دو موردش را قبول کنم و یک موردش را رد کنم ؟
یا باید همه امضا ها را قبول کرده و یا همه امضا ها را رد کنم ؟
اگه امضا ها رو رد کنم با توجه به این که هیچ قرار دادی بین من و شریکم وجود ندارد موضوع حساب کتاب و حقوقی که شرکت داده چی میشه ؟
( من پدرم رو به عنوان وکیل معرفی نکرده بودم )

پاسخ ها :

شراکت