مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خانه فساد

سلام،یکی ازفامیلامون ک زنش طلاق گرفت و زنه رفت خودش خونه اجاره کرده،ظاهرباحجاب وچادری هم داره،ولی خونش کلا مرکز فساد هست،هم خودش خلاف میکنه هم چندتازنودخترهستن ک واسه اینا مشتری میاره،بعدش زنه خودش هم تریاک مصرف میکنه،وبافروشندگان عمده تریاک هم رابطه داره،جوری ک بعضی وقتا باعمده فروشهامیره تهران عمده تریاک میاره،ازیطرف هم رفته کمیته امداد ثبت نامکرده هرماه بهش ی مبلغی میدن،اونم همون مبلغو میگه این پولوبایددودکرد،تریاک میگیره میکشه،میخاسم بدونم کجاگزارش بدم واینکه دوتاخط همراه داره حرفاموپلیس میتونه بادراوردن پرینت اون خطها باورکنه وثابت بشه به پلیس کل حرفام راسته

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام موضوع رو میتوانید به نیروی انتظامی یا وزارت اطلاعات به صورت تلفنی اطلاع بدهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

لطفا به پليس جهت رسيدگي اطلاع دهيد