مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارمند بانک

با سلام
برای دریافت وام خرید مسکن (زوجین)؛به همراه همسرم به یکی از شعب بانک مراجعه کردم، بعد از گذشت بیش از دو ماه از تشکیل پرونده و تکمیل مدارک درخواستی بانک، به دستور بانک اقدام به خرید 2 فقره اوراق تسهیلات مسکن از بورس هر فقره 25میلیون،جمعاً به مبلغ 50 میلیون تومان کردم
ولی بعد از ارائه اوراق به بانک، مسئول وامِ بانک فرمودند که به دلیل ناقص بودن مدارک (نداشتن کارت پایان خدمت) وام به من تعلق نمیگیره و فقط نصف مبلغ وام درخواستی به همسرم تعلق میگیره...
(این در حالی است که اگر بنده شرایط دریافت وام را نداشتم کارمند بانک نباید دستور خرید اوراق را از بورس میدادند)
متاسفانه این اوراق الان قیمتش حدوداً نصف شده و تا چند ماه قابلیت فروش ندارند (با این توضیح که برای خرید این اوراق ناچار به دریافت پول بهره‌ای شدم)
در ضمن علاوه بر 3دنگ سند همسرم، 3دنگ از سند خودم هم در رهن بانک رفته و این در حالی است که بنده هیچ وامی نگرفتم،...
آیا برای فک رهن سند و به خاطر این ضرر و زیانی که متوجه بنده شده میتونم شکایت کنم؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مراتب اعتراض خود ر کتبا ا به بازرسی بانک اعلام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،در صورت قصور و تقصیر مسئولیت مدنی دارند