مشاوره حقوقی رایگان - متوفق شدن رسیدگی به متم بر اساس محکومیت غیابی شخص ثالث

سلام
محکوم به سه سال حبس شدم در دادگاه بدوی
و در بازجوی قاضی به احضارات که حتا در دفاعم را در دادنامه قید نمود کلمه کلمه و بی اساس خوانده
و اعتراض زدم به ان به استناد دادنامه غیابی علیه مجرم واقعی

بر همان دفاع من در دادنامه غیابی محکومیت علیه همان شخص که معرفی نمودم صادر شد و زمان اعتراض او نیز رد شد و حتا خودم ابلاغ نمودم به همسر محکوم علیه و رسید گرفتم به علت دستگیر نشدن محکوم علیه و متهم قاضی تجدید نظر میتواند
اینجانب را محکوم کند به جرمهای او
با وجود این دادنامه که محکوم غیابی من را نیر محکومیت قطعی صادر نمود واجرا نمود
و فرصت نداد برای دستگیری مجرم واقعی که بعد از اجرا دوسال حبس نا جوان مردانه ودو میایارد خسارت وخسارات معنوی و حثیتی به من و خوانواده ام محکوم علیه غیابی حال دستگیرش نمودم و همان دفاعیات من تا یک حرفش نیز حقیقت بود و خوش اعتراف نمود.
ایا قاضی مجرم است یا شاکی یا هردو
با این گه مجازات محکوم علیه نیزاجرا شد ایا میشود درخواست ابطال سند ثبت محکومیت خود و عدم سابقه بگیرم که همن سابقه برایم ثبت شده
نمایم یکی از مراحل اعاده دادرسی است یا راهی زودتر به نتیجه شما میباشد
برای برداشتن سابقه و گرفتن خسارات حقوقی
اگر قبل از اعاده دادرسی و تقسیر مشخص نشود که دادگاه متهم است یا شاکی میتوانم علیه محکوم علیه طرح دعوای حقوقی نمایم تشکر از راهنمای

پاسخ ها :

رای غیابی