مشاوره حقوقی رایگان - حاضر نشدن در دادگاه: دعوی مبنی بر سایر دعاوی غیر منقول

سلام. من ده سال پیش یک باب مغازه در شهرستان فروختم با قولنامه معتبر. کل پول هم دریافت کردم. تا سه سال هرچی به خریدار زنگ میزدم میگفتم بیا سندشو بزن به نامت نمیومد و حتی اونسال تمام کارهای اداریش رو هم کردم. اما بعد ده سال ایشون به شخص دیگری فروخته و الان یک شخص سوم با من تماس گرفته میگه بیا بزن به نام من و بنده قبول نکردم و گفتم فقط به نام کسی که بهش فروختم میزنم. اون خریدار من هم بعد کلی وقت خودش زنگ زد و پشت تلفن توهین و تهدید کرد.الان هم شکایت کرده و وقت حضور دادن برای بنده. میخواستم بدونم چون اول و اخر که باید سند به نامش بشه اگر بنده دیگه در جلسات دادگاه شرکت نکنم و ایشون غیابی بره سند بزنه مشکلی برای بنده پیش نخواهد امد بعدها به دلیل سابقه یا چیز دیگری؟ چون نمیخوام دیگه وقت هدر بدم بیخودی. اول و اخر من باید سند بزنم اگر هم تا الان انجام نشده خودش نیومده و الانم که زنگ زد بی احترامی کرد.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی خریدار اول راضی بوده می بایست از وی رسید بگیرید و ملک را به نام خریدار دوم انتقال می دادید الان هم حکم غیابی بگیرند سند به نامش صادر می شود ولی شما به پرداخت هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل ( اگر وکیل دارند) محکوم می شوید .