مشاوره حقوقی رایگان - فرار متهم از دست مامور دادگاه

باسلام و خسته نباشید ..شوهرخواهر بنده تلفنچی آژانسی بودند چون اون آژانس نیاز به ماشین برای راننده های بدون خودرو خود داشتند من ماشین رو برحسب اعتماد اونجا گذاشتم و درصد پول خود رامیگرفتم داماد بنده گواهینامه ندارند و یک روز ماشینم رو گرفتند و تصادفی اتفاق افتاد زمانی که مامور کلانتری درمحل حاضر شد داماد بنده مقدار پولی که داشتند به مامور کلانتری دادند که رضایت اون مجروح گرفته بشه اما مامور کلانتری اون پول رو به عنوان رشوه ثبت کردند شخصی که باهاش تصادف کردند خداروشکر اتفاقی برایشان نیفتاد و چند زخم کوچک در پایشان بوجود امد..داماد بنده یک شب در بازداشتگاه بودند و فردا به دادگاه رفتند بنده برای مشخص شدن وضعیت خودرو به دادگاه رفتم سرباز کلانتری از محل کلانتری تادادگاه دستبندی به دامادم نزدند بعد صحبت اول باقاضی ..قاضی دستور بررسی سوابق دامادم رو دادند ..دامادم مشکل فشارخون داشتند و چندبار ازسرویس بهداشتی استفاده کردند چند بار اعلام کردند که بسیار گرمشان است وحال خوبی ندارند من بهشون گفتم ژاکتشان را در بیاورند در همین حین چون چند بار به اتاق های مختلف میرفتند ژاکت ایشان در دست بنده بود ..سرباز کلا بی خیال دامادم بود و به کارخودشان میرسید و مشغول استفاده از موبایلش بود و اصلا کنار دامادم نبود من به اتاقی که درحال بررسی سابقه دامادم بودند رفتم و در حال صحبت با مسئولان اونجا بودم که بعد چند دقیقه سرباز اومد و گفت دامادت فرار کرده ..و من بهت زده نسبت به اتفاقی که افتاده بود شدم ..قاضی پرونده اعلام کرد این خانم هیچ کاره است میتواند برود ولی به سرباز گفت تو بازداشتی ...
من به بیرون دادگاه رفتم هرچی زنگ زدم تلفنش خاموش بود ..بعدظهر همون روز رییس کلانتری به من زنگ زد که ازدامادت خبر داری گفتم نه به ولله ..اون آقا به من گفت بیا کلانتری و مبلغ3700هزارتومان بیار تا این پرونده قضیه اش حل بشه و جزای نقدی پرداخت بشه و مارضایت خودمون رو بابت پرونده رشوه اعلام می کنیم ..من پول رو تهیه کردم و وقتی به کلانتری رفتم به من گفتن تحت نظری و اجازه خروج نداری تا دامادت بیاد چون تو متهم در فراری دادن دامادت هستی من به هیچ عنوان این اتهام رو قبول نکردم از من خواستن به خواهرم زنگ بزنم که دامادم رو پیدا کنند و برگردونند پاسگاه ..من چندبار زنگ زدم اما خواهرم گفت تلفنش خاموشه و هیچ خبری ازش ندارند ...
خلاصه اینکه کلانتری بصورت غیر قانونی ان شب مرا بازداشت کردند و صبح بادستبند منو به دادگاه بردند قاضی با چک کردن دوربین ها به عنوان مشارکت در فراری دادن متهم ازمن بازجویی کردند من هیچ گونه اتهامی رو قبول نکردم چون در فیلم ها زمانی که اوفرارکرد من در اتاق دیگری درحال صحبت بودم ولی قاضی گفت چرا ژاکتش دست تو بود گفتم چون همش این اتاق اون اتاق میشد من دستم گرفتم ..خلاصه از من وثیقه سی میلیونی گرفتند و من همون ماشینی که باهاش تصادف صورت گرفته بود را به عنوان قرار کفالت گذاشتم ..سوالم اینه آیا دادگاه میتونه منو متهم کنه ..یااینکه برام حبس ببره ..یا من میتونم اون سرباز و رییس کلانتری رو به خاطر اینکه در کارشان کاهلی کردند و دستبند نزدند متهم کنم؟
من تحت هیچ شرایطی اتهام رو قبول نکردم و تنها ضعف من داشتن ژاکت دامادم بود ولی من به قاضی گفتم اگه ریگی به کفش داشتم به کلانتری برنمیگشتم..

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام قصور فرار از جانب شما نبوده وموضوع باید بررسی و دفاع گردد