مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

با سلام من یه چند وقتیه داخل سایت های شرط بندی بازی میکر م هیچ گونه سابقه سو پیشینه ای ندارم انقدری که باختم برداشت نداشتم
الان دیروز یه مبلغی برداشت کردم به صورت خرد خرد ریخته شود به حسابم تا فردا حبحش میتونستم از حساب بانکیم استفاده کنم ولی ظهر به بعد نتونستم برداشت کنم زنگ زدم پشتیبانی بانک گفت یه شعبه بانکم مسدود کرده حسابمو الان حالا نمیدونم بابت سایت شرط بندی یا چیزی دیگه ولی امکانش نیست چیز دیگه باشه الان تروخدا راهنماییم کنید اگه بابت سایت شرط بندی باشع حکمش چیه باید چیکار کنم نمیتونه شاکی شخصی برای این باشه چون اگه شخصی باشه به نظرم باید ابلاغیه بیاد ولی اینطور نبوده فکر کنم از طرف بانک بود تروخدا راهنماییم کنید دارم سکته میکنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ورود به سایت های شرط بندی جرم است باید به دادستانی کل کشور مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به احتمال زیاد دادستانی دستور توقیف داده به پلیس فتا مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید نگران نباشید بار اول با تعهد مشکل حل میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به بانک‌مربوطه بروید و مرجع مسدودی را سوال کنید و از آن طریق پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت مراجعه به سایت شرط بندی بوده. ثنا ثبت نام و از طریق دادسرای محل پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً �اب ها به دلیل ورود در سایت های شرط بندی و بازی در آنها مسدود میشود شما می‌بایست به پلیس فتا یا دادستان محترم مراجعه نمایید