مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو و بدون سند و کارت

سلام. من فروردین سال 98 یه خودرو زانتیا فروختم که بابت مبلغ باقیمانده معامله، سند و کارت خودرو نزد خودم نگه داشتم که پس از تکمیل وجه مدارک به خریدار تحویل بدم و تنها برگ سبز خودرو بهشون دادم، حالا همون ماشین به دونفر دیگه فروخته شده بدون سندقطعی و کارت ماشین،درضمن خودرو تا به امروزفک پلاک نشده وپلاک بنده روی ماشین هست،ازطریق دفترالکترونیک قضایی درخواست توقیف پلاک ومطالبه مالی دادم ولی هنوزخبری نشده،آیا میتونم بابت اینهمه مدت که اقدام به عدم پرداخت بدهی و تعویض پلاک که انجام ندادن اقدام به جبران خسارت کنم؟
پیشاپیش بابت مشاوره و راهنمایی تون ممنونم، برقرارباشید،سایه تون مستدام

پاسخ ها :

رضا احمدزاده

جناب آقای رضا احمدزاده :

سلام
نخیر فقط الباقی مبلغ معامله قابل وصول هست چون دلایل موجه وغیر مستقیم بودن برای دریافت خسارت ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه رسمی قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خسارتی وارد شده به موجب دادخواست جداگانه یا ضمن افزایش خواسته قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط الباقی مبلغ معامله قابل وصول هست مگر اینکه مدرک برای درخواست و مطالبه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خسارت تاخیر از زمان تقدیم دادخواست قابل دریافت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما برای جزئیات نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو طرفین نیست اما می توانید دادخواست بدهید