مشاوره حقوقی رایگان - جا دادن به دختر فراری

من ی دختر خانومی میشناسم 18 ساله که داخل خانوادش اذیتش میکردن و امروز صبح اومده خونه ی ما که خودش زنگ زد به دو تا وکیل دادگستری بهش گفتن نمیتونن خانوادش ازش شکایت کنه چون 18 سالش کامل شده و میخواد جدا زندگی کنه الان سوال من اینه که خانوادش میتونن از من شکایت کنن که من جا دادم بهش یا نه و این که این خانوم به گفته خودش باکره نیست ولی من باهاش اصلا رابطه نداشتم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،خیر با توجه به اینکه بالای 18 سال و رشید و عاقل است اگر شکایتی دارد از باب آدم ربایی و حبس غیرقانونی و غیره خودش باید اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خانواده دختر شکایت کنند و اعلام کنند که دخترش را دزدیدن و... ممکن است که دادگاه وارد رسیدگی بشه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بالای 18 سال و رشید و عاقل است اگر شکایتی دارد خودش باید اقدام کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر شکایت احتمالی ایشان نتیجه ای بهمراه ندارد