مشاوره حقوقی رایگان - مالک کیست؟؟

باسلام خدمت اساتید محترم. اینجانب در دادگاه بدوی و تجدید نظر در خصوص الزام به تنظیم سند ملکی برنده شدم. شخص ثالث در حین اجرای حکم تقاضای توقف اجرا کرده که طی یک قرار از سوی دادگاه تجدید نظر پذیرفته شده است. سوال بنده اینه که الان مالک اون ملک کیست و با توجه به اینکه شخص ثالث الان قریب 3 سال است که همان ملک رو در تصرف خود دارد ایا میتوان خلع ید و حکم تخلیه رو گرفت یا خیر؟؟؟ممنونم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید