مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و سرقت وسایل ماشین

ماشین پدرم دم در منزل بوده،یک نفر در ماشین رو باز کرده و وسایل گرانبها از جمله یک دوربین حرفه ای رو دزدیده.
من به شوهرم مشکوکم چون داریم طلاق میگیریم و شوهرم پیش یک نفر گفته بوده که من چند نفر رو جمع میکنم و میرم خونه پدرزنم برای دعوا و کتک کاری و اون فرد صدای تهدید شوهرم رو ضبط کرده.
سوالم اینه میتونم با اون صدای ضبط شده ی تهدید،شکایت کنم از شوهرم که بهش مشکوکم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از بابت تهدید بله ولی از بابت سرقت خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نیاز به ادله محکمه پسند دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صدا به عنوان اماره در کنار سایر دلائل قابل ارائه می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صدای ضبط شده اماره می باشد دلیل به تنهایی محسوب نمی شود

شهرام  كاظم لو

شهرام كاظم لو :

سلام
صدای ضبط شده فقط یک اماره هست جهت تهدید ،اما نمی‌شود در پرونده سرقت بدون دلیل دیگری به آن استناد کرد
موفق باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام صدای ضبط شده اماره هست ،دلیل محسوب نمیگردد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

❇سلام
✔صدای ضبط شده ادله محکمه پسندی نیست اگر شاهدی در این خصوص دارید بهتره بدان استناد کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ضبط صدا سند نیست . باید دلایل محکمتری داشته باشید