مشاوره حقوقی رایگان - تبانی و کلاهبرداری

با سلام
بنده ملکی را که خریداری کرده بودم از طریق تبانی فروشنده با شخص دیگر در اجرائیه رفته است
اعتراض شخص ثالث فرستاده ام همراه با دستور موقت جهت توقف عملیات اجرایی ولی فقط تاریخ رسیدگی خورده و دستور موقت تایید نشده است
بنده باید چه کاری انجام دهم تا ملک به مزایده نرود؟؟
ایا میتوان از دادگاه شکایت نمود؟ چون دارند حق من را ضایع می کنند

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
تاریخ مبایعه نامه شما؟ ملک سند رسمی دارد یا عادی؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مجید قربانی خوی

جناب آقای مجید قربانی خوی :

سلام بر شما
در خصوص تصمیم گیری در مورد توقف عملیات اجرایی از سوی دادگاه پیگیری نمایید.
در دعوای اعتراض ثالث اجرایی با قدرت و توسط یک وکیل دادگستری دفاع نمایید. با پیروزی در دعوای مذکور، مشکل شما حل خواهد شد.
موفق باشید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت حق همه شهروندان است اما باید اسناد را دید و بررسی کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر امکان شکایت از دادگاه وجود ندارد، شما اگر دستور توقف عملیات نگیرید مزایده انجام میشه، به هر حال اگر اثبات کنید مال شما بوده می توانید مزایده را ابطال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا به شعبه مراجعه و با قاضی صحبت کنید تا دستور موقت را بپذیرد حداکثر باید با افزایش تامین احتمالی دستور موقت را قبول کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از فرصت دعوای اعتراض ثالث استفاده کنید . با دفاع درست و قوی ان دعوا را رد کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت دستور موقت از طریق شعبه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که فرصت برای اعتراض دارید پیشنهاد می شود حتما با یک وکیل رسمی پایه یک دادگستری مشاوره کنید و بعد اعتراض نمایید