مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد چاپ کتاب

سلام. خسته نباشید
یک کتاب من در سال 98 در یک نشر چاپ شد. از سال 99 چندین سایت شروع کردند به فروش افست کتابم و ناشر هم پاسخگو نیست و میگوید که باید وکیل بگیریم و مراحلش دردسر دارد. که حر‌ف‌هایشان کمی بی‌منطقی به نظر میرسد. از سال 99بارها اون چند سایت کتابم رو شارژ کردن ولی هنوز چاپ اول کتابم تو انبار ناشر تموم نشده بعد از 3سال! میخوام قراردادم رو فسخ کنم. تو قرارداد 1بند هست که اگر ناشر چاپ مجدد نکرد و نویسنده بخواهد فسخ قرارداد انجام بده، باید هزینه های اماده سازی کتاب رو بپردازد. چکار کنم که غرامت ندم به ناشر؟ چون 1 سنتی هست بین ناشرها و نویسنده ها که اگر کتاب 3سال تجدد چاپ نشود، قرارداد را میشود فسخ کرد

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اصولا در همه قرارداد ها طرفی ک فسخ می‌کند غرامت می‌دهد ولی بهتر است قرارداد را ب یکی از همکاران جهت بررسی و ارائه راهکار مناسب ارائه دهید