مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مدرک تحصیلی از دیپلم به فوق لیسانس قبل از بخشنامه شماره ت ه م / 64839 - 1397/02/01

با سلام و احترام فراوان خدمت کارشناس محترم
این جانبالف.ر کارمند شرکت ملی نفت ایران به شماره کارمندی ....... شاغل در پتروشیمی شازند ، بنده با مدرک دیپلم در سال 1369 استخدام شدم که در تاریخ 1391 مدرک فوق دیپلم روابط عمومی ارائه دادم . در تاریخ 1393 مدرک لیسانس روابط عمومی ارائه دادم . در تاریخ 10/05/1396 مدرک فوق لیسانس مدیریت اجرایی ارائه داده ام . .
و در تاریخ 1394/5/31 با گرید 13 سمت تکنسین ارشد و درتاریخ 1395/8/15 با گرید 14 با سمت برنامه ریز و هماهنگ کننده و در تاریخ 1397/5/1 با سمت مهندس ارشد برنامه ریزی سرویسهای تعمیراتی با گرید 15 مشغول به کارهستم .
ولی متاسفانه تا کنون هیچ گونه تعدیل مدرکی برای من انجام نداده اند . قبل از بخشنامه 64839 مورخ 1397/02/01 میگفتند دیپلم و فوق دیپلم شما با سمت شما غیرمرتبط است . فقط فوق لیسانس با کارت مرتبط میباشد و اکنون می گویند شرایط احراز و تعدیل فوق لیسانس را دارید ولی بخشنامه های بعد از اردیبهشت 1397 درصد اضافه نمودن از دیپلم به فوق لیسانس را نداریم . در صورتی که من مدارک تحصیلی را قبل از بخشنامه شماره ت ه م / 64839 - 1397/02/01 اخذ و ارائه داده ام و در آن درصد اضافات مشخص می باشد . لذا خواهشمند دستورات لازم را جهت مراجعه به دفتر تنظیم قوانین و مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت و یا مدارک لازم حهت ارائه به امور پرسنلی شرکت را بفرماببد .

با تشکر و احترام

پاسخ ها :

تعدیل مدرک تحصیلی