مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مدرک تحصیلی بالاتر اخذ شده حین فرایند استخدام، قبل از تاریخ شروع به کار

سلام وقت بخیر
آزمون شرکت نفت سال 90
شرایط شرکت در آزمون با اخرین مدرک اخذ شده تا 31 شهریور 90 مجاز میباشد.
من با مدرک فوق دیپلم شرکت کردم
فرایند استخدام زمان برد
و من شهریور 91 مدرک کارشناسی را گرفتم
اسفند 91 شروع به کار کردم
با توجه به اینکه تاریخ اخذ مدرک کارشناسیم قبل از تاریخ شروع به کارم هست. شرکت میتواند مدرک کارشناسی من را تعدیل نکند؟؟؟
من تخلفی انجام نداده ام
فقط به دلیل اینکه فرایند جذب و شروع به کار 1سال و 7 ماه زمان بر شده، من در این بین مدرک کارشناسی ناپیوسته خود را گرفته ام.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و سپس دیوان پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستکی به مقررات دارد و اینکه با چه مدرکی آزمون دادید