مشاوره حقوقی رایگان - درخواست متن استشهاديه ورشكستگى

با اهدا سلام و احترام فراوان
اينجانب جانباز دفاع مقدس با ٧٠٪‏هفتاد درصد جانبازى كه حدود سى سال در كسب و كار تجارت خريدفروش پسته مشغول بودم و اكنون شخصى كلاهبردار مالم را برده ورشكسته شدم و بدهى دارم بع مراجع قضائى معرفى شدم؟قاضى اذم استشهاديه درخصوص ورشكستگى ميخاد لطفن راهنمايي فرماييد چى بنويسم با تشكر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به صورت کلی اینطور می توانید متن خود را تنظیم کنید. که در ابتدا با معرفی خود (اینجانب.... فرند... کدملی.... ساکن) و بیان شرایط ورشکستگی از همکاران، کسبه محل، معتمدین و همسایگان درخواست کنید که گواهی خود را مبنی بر ورشکستگی شما با ذکر مشخصاتشان بیان کنند و به خداوند متعال گواهی نمایند که با وضعیت کاری شما در گذشته در بازار و ورشکستگی شما در حال حاضر و وضع معیشت شما آشنا هستند و یقین دارند که ورشکسته شده اید. و هر یک از گواهان پس از گواهی امضاء کنند. همچنین در انتها نیز منشأ اطلاعاتشان را ذکر کنند. البته بهتر است استشهادیه رسمی باشد یا این که امضاها به تأیید شورای محل برسد. البته قاضی می تواند هیچ یک از این موارد را نیز قبول نکند.