مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اموال محجور

لطفا من و راهنمایی کنید 10 ساله که قیم برادر 53 ساله سندرم دان هستم 4 سال پیش سهم الارث محجور رو بهش کمک مالی کردم و 1/5 دانگ هم خودم خریدم که بتوانم یه اپارتمان 38 متری برایش بخرم محجور الان حقوق و کرایه خونش ماهی 3میایون نمیشه و کارشناس الان سهو محجور رو حدود 500 میایون قیمت گذتشته با توجه به اینکه خودم تو این 10 سال محجور را از نظر مالی و نگهداری کمک میکردم و خواهر و برادر اصلا در نگهداری اون هیچ سهمی ندارن و منم یه خانم 46 ساله هستم و پدرو مادر در فید حیات نیستند میخواهم اموال محجور بعد از مرگش به بهزیستی برسه و من اصلا این پول رو حقه خواهر و برادری که تو نگهداری اون کمک نمیکنن نمیدانم در ضمن خودم هم از محجور بابت هزینه هایی که کردم چیری دریافت نمیکنم به شرط آنکه صرف امور خیریه بشه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما می توانید بابت نگه داری ایشان مطالبه سهم نمایید که هزینه هایی که کردید وسهم نگهداری کسر گردد ولی بقیه هرچه از ماترک بماندطبق قانون باید بین وراث تقسیم شود