مشاوره حقوقی رایگان - وکالتی

سلام بنده چند روز پیش ملکی رو با 4 میلیون خریداری کردم.بعد ازیک هفته که رفتیم مابقی پول را بدیم متوجه شدیم این اقا از صاحب اصلی ملک حتی وکالت فروش هم نداره. ماهم گفتیم سند شش دانگ بگیر تا پولو بدیم بهت. حالا میخواد بره از ما شکایت کنه که شما فسخ کردین.حتی میگه اون 4 تومن هم نمیدم.ایا کاری میشه کرد. یا اون اقا میتونه از شما شکایت کنه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اصلا چنین معامله ای باطل بوده و فسخ معنایی ندارد شما میتوانید وجه و ضرروزیان خود را مطالبه کنید