مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه مهریه

باسلام و وقت بخیر
ما تعدادی از فرزندان پدرم که از 2 زن هستیم برای تقسیم ارث به مشکل خوردیم. پدرم بعد از فوت زن اول زن دوم که مادر بنده باشد را به عقد خودش درآورد. پدرم حدود سال 93 فوت نمودند. مهریه زن اول را هنوز که هنوزه پرداخت نکرده. در مهریه آمده که صداق معادل 12950 ریال هست و بصورت مشروح به جزئیات آن پرداخته که شامل زمین و املاک و گاو و گوسفند و ... هست. سوال این هست برای پرداخت عقد و تسویه مهریه کدامیک لحاظ خواهد شد؟ صداق مهریه معادل ریالی مهریه؟ یا املاک و زمین؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عین متن آن در سند نکاح را باید ارسال کنید تا بتوان پاسخ صحیحی ارائه داد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر انچه در قباله ازدواج امده به نرخ روز باید محاسبه شود و سپس تقسیم ارثیه بقیه وراث انجام میشود